• In de Praktijk

    Mee in afscheid

Als uitvaartverzorger sta ik naast u om alle praktische zaken rondom het afscheid samen met u te regelen.
Daarnaast kan ik u als ritueelbegeleider tijdens ons eerste gesprek laten vertellen over uw dierbare om zo samen een rode draad te vinden van zijn of haar leven. Hiermee gaan we de volgende dagen verder om inhoud en vorm aan het definitieve afscheid te geven.

U kunt mij dus als uitvaartverzorger vragen voor hulp bij de praktische zaken rondom een afscheid en als ritueelbegeleider voor de inhoud van een afscheidsplechtigheid. Bel of mail mij gerust voor de mogelijkheden.

Vanzelfsprekend sta ik open voor alle religies, culturen of voor uw eigen (spirituele) invulling.

Contact

Heeft u een vraag?
Mail of bel mij dan gerust.

© Copyright - Mee in Afscheid